Waar gebruik je OSB platen voor?

Waarschijnlijk heb je nog niet eerder gehoord van OSB platen. Toch zal je deze platen vaker voorbij zien komen dan gedacht. Deze platen worden voornamelijk gebruikt voor het afdichten van een dak of vloer ter constructie. Een eenvoudige samengestelde plaat van houtsnippers welke met elkaar zijn verlijmd zorgen ervoor dat het een buigzame en sterke constructie wordt. Jouw vloer of dak wordt op de juiste manier gedicht en daar kan jij op rekenen. Wel dien je het op de juiste manier te monteren, maar de echte vakmensen weten dit maar al te goed!

Het bestellen van OSB platen

Je bent op zoek naar kwalitatieve OSB platen voor jouw klus. Dan ben jij bij Huisman.be aan het juiste adres. Dit bedrijf weet als geen ander dat deze platen sterk moeten zijn. Daarnaast hebben zij drie verschillende soorten verkrijgbaar. Wanneer je een product aanvinkt kan je precies zien waar deze het beste voor gebruikt kan worden. Ook is het mogelijk om direct de bestelling te plaatsen zodat zij aan het werk kunnen gaan. Wil jij graag hebben dat het wordt geleverd? Let er dan even op dat er nog bezorgkosten bij komt!

Bij een bedrag boven de 600 euro is dit overigens niet van toepassing. Mocht jij nog vragen hebben omtrent deze platen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met Huisman.be.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *